VORES ADVOKATER

Vores advokater og advokatfuldmægtige er højt specialiserede indenfor alle juridiske kernediscipliner, og vi rådgiver altid på et højt fagligt niveau.

Vi kan ikke være verdensmestre i alt, og kommer du til os med en problemstilling, hvor vi ikke kan give en tilstrækkelig høj faglig rådgivning, vil vi altid hjælpe dig videre til en anden specialist.

VORES HISTORIE

I 1899 begyndte sagfører F. C. Boldsen sagførervirksomhed i Auning, nærmere bestemt på Auning Gæstgivergaard, hvor Boldsen havde kontortid “præcis hver onsdag eftermiddag efter kl. 3…“.

Boldsen var i 1906 blandt stifterne af Folkebanken for Rougsø og Sønderhald Herreder, nu Djurslands Bank A/S. Banken flyttede ind på adressen Torvegade 2A i 1906. Det samme gjorde Boldsen som sagfører og bankens juridiske direktør.

I 1907 blev A. A. Olsen optaget som kompagnon, og i 1951 afstod Olsen virksomheden til sagførerne Søren G. Nielsen og C. A. Meilvang. Fra 1984-2016 var 2. generation Meilvang – Lars – indehaver af virksomheden. Efter Lars Meilvangs død i marts 2016 overtog advokat Søren Vasegaard Andreasen virksomheden.

Søren Vasegaard Andreasen er advokat og har møderet for landsretten.

Vi kan tilbyde en alsidig advokatvirksomhed, der løser alle juridiske opgaver. Vores målsætning er at yde højt kvalificeret juridisk rådgivning i en uhøjtidelig atmosfære, hvor både klienter og medarbejdere trives – med respekt for tradition og vilje til fornyelse.

MEDLEMSSKABER