OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Først tag kontakt til skyldner og hør, hvorfor pengene ikke er blevet betalt. Måske skyldes det en simpel forglemmelse. Hvis skyldner har svært ved at betale det hele på én gang, kan en afdragsordning være en fornuftig løsning.

Hvis skyldner trods din henvendelse fortsat ikke betaler, bør du gå videre med en regulær rykker og derefter videre til inkasso. Der kan vi hjælpe.

Vi tilbyder gratis udenretslig inkasso. Vi får kun penge for vores arbejde, hvis vi får penge hjem til dig. Vi lever af de gebyrer, som kan lægges oveni gælden, og som skyldner er forpligtet til at betale.

 

Vil du høre mere om vores inkasso-tilbud, kontakt advokatfuldmægtig Charlotte Clausen på telefon 86 48 33 22 eller e-mail cc@advokat-sva.dk for en uforpligtende snak.

The first thing you should do when someone owes you money is to speak to them to find out why they haven’t paid. After all they may have simply overlooked it. If they’re struggling to pay you back, you may negotiate some kind of payment arrangement which keeps the relationship amicable.

Man starter en retssag ved at indlevere en stævning eller et betalingspåkrav til retten. Det koster en retsafgift som starter ved 500 kr. men afhænger af størrelsen af kravet, som parterne er uenige om.

 

Når stævningen er indleveret, sørger retten for at forkynde den overfor sagsøgte. Sagsøgte har herefter sædvanligvis 14 dage til at komme med sine bemærkninger. Hvis sagsøger er uenig i kravet, vil retten herefter behandle sagen.

I langt de fleste sager har man som part ret til at repræsentere sig selv, men vi anbefaler generelt, at man har advokat på til at rådgive og vejlede. Ofte kan udgiften til advokat dækkes helt eller delvist via din retshjælpsforsikring.

STIL ET SPØRGSMÅL

Navn

E-mail adresse

Besked

ALLE SPØRGSMÅL

Ved en separation eller skilsmisse ophører formuefællesskabet mellem ægtefællerne. Når formuefællesskabet ophører, skal den fælles formue deles. Gæld deles derimod ikke.

Man kan først blive gift igen, når man er blevet skilt fra sin forrige ægtefælle.

Svaret er ja. En boligadvokat kan være nøglen til succes ved køb eller salg af hus eller lejlighed. Vi er som advokater involveret i handlen fra start til slut og sikrer os, at dine rettigheder sikres, uanset om du er køber eller sælger.

Vi har faste priser på de fleste typer ejendomshandler.